Beter (W)eten Duo


Samen is het leuker! 

Beter (W)eten Duo is hét programma als je samen je leefstijl wilt verbeteren.


Je volgt de coaching niet alleen.
Je doet het samen met bijvoorbeeld je partner*, moeder, vriendin of nicht!

 

"Onderzoek wijst uit dat je omgeving een grote rol speelt bij jouw leefstijl. Als je iemand in jouw omgeving hebt die ook deze transformatie gaat maken kan het je enorm helpen."

 

*(mannen zijn natuurlijk ook welkom!)

Beter (W)eten Duo

Wat kun je verwachten?

De online modules kun je elke week zelfstandig volgen. Jullie krijgen beide toegang tot de online leeromgeving. Hier staat wekelijks een nieuwe module voor je klaar.

Na week 4 en week 8 heb je een inhaalweek. In die week kun je een thema herhalen waar je moeite mee had. Ook kun je een module volgen waar je niet aan toe bent gekomen. 

Naast de online leergang hebben we wekelijks contact. Iedere week plannen we een moment in waarop we met zijn drieën bespreken of er vragen zijn over de theorie. Ook kun je aangeven waar je de het meeste moeite mee hebt. Ik geef aan de hand van jullie input nieuwe tips en opdrachten voor de week erop. Hierdoor kunnen we bijsturen als de resultaten tegenvallen.

Daarnaast mag je me tussen de contact momenten door altijd even een vraag stellen via Whatsapp. In de praktijk blijkt vaak dat je spontaan tegen dingen aan loopt. Daarmee wil je dan niet wachten tot het volgende contact moment. En dat hoeft ook niet!

Als je het fijn vindt kan ik je via Whatsapp ook aanmoedigen en motiveren.

  • Ben je gaan sporten?
  • Hoe gaat het met je stappen?
  • En hoe gaat het met .... (vul hier jouw persoonlijke doel in)?

 

Wat is het niet?

❌ Een wondermiddel waardoor je met een shake/reep/pil ineens kilo's kwijtraakt
❌ Een shortcut waarbij we voedselgroepen weglaten voor snel, maar niet duurzaam, resultaat
❌ Een traject waarbij ik het werk voor jou doe en jij alleen hoeft te komen opdagen. Je moet komen opdagen én aan de bak. Sorry, zo werkt het nu eenmaal. Ik ga je begeleiden om te zorgen dat wat je doet ook resultaat gaat opleveren. Maar het werk moet je zelf doen.

Wat kun je dan wél verwachten?

✅ Niet meer aanmodderen, maar nu écht je doelen behalen
✅ Eénmalige investering. Tijdens deze 12 weken leer jij álles wat je moet weten en wat je mag vergeten over voeding en leefstijl
✅ 12 weken intensieve persoonlijke begeleiding (voor twee personen)
✅ Tussen de coachingsmomenten door mogelijkheid tot contact met mij voor vragen
✅ Goedkoper dan 1-op-1 begeleiding en misschien zelfs gezelliger :)

 

Verder kun je rekening houden met:

online afvallen

Shoppen voor een nieuwe garderobe 😉

fitte moeder

Lekkerder in je vel, fysiek én mentaal!

online afvallen

Pizza eten én afvallen?

Dat kan gewoon!

De methode die we gebruiken is bewezen effectief. Ik gebruikte hem zelf toen ik de overtollige zwangerschapskilo's kwijt wilde na mijn eerste zwangerschap. Daarna heb ik hem nog twee keer herhaald na volgende zwangerschappen en succesvol toegepast bij anderen.

Waarom werkt het zo goed? Omdat het gaat om échte duurzame leefstijl veranderingen. Voedzaam eten en voldoende bewegen.

En de resultaten? Bepaal zelf maar 😄➡️

"Take care of your body, it's the only place you have to live"

-Jim Rohn

Hoe zien de 12 modules eruit?


1 Body positivity en motivatie

2 Je bent geen koe

3 Mealplanning

In week 1 gaan we aan de slag met het helder krijgen van je doelen en je motivatie. Daarnaast besteden we aandacht aan de nodige dosis liefde voor je lijf.

 

Hoe vaak zou je nu eigenlijk moeten eten?

Dat is de vraag waar het deze week om draait. Het antwoord zal je misschien verbazen.

 

"Fail to prepare, prepare to fail". Het gebrek aan een goede voorbereiding is een recept voor het uitblijven van resultaten en succes. In deze module leer je alles over wat een goede voorbereiding jou kan brengen. Ik leer je ook hoe je dat doet.

 

4 VET!

5 Sugar baby

6 Een gezond gewicht bereiken doe je met je hoofd

Met gemak de meest onderschatte voedingsstof. Volledig gedemoniseerd door de voedingsindustrie en de media. Toch is ze absoluut onmisbaar in een gezond voedingspatroon? Waarom?

Dat leer je in week 4.

 

Waar vet een hele slechte naam heeft wordt suiker toch vaak nog gezien als iets relatief onschuldigs. Niets is minder waar. Deze week hebben we het over suiker. Waarom heeft het zo'n desastreuze impact heeft op je gezondheid? 

 

Een gezonde leefstijl is veel meer is dan goede voeding. Daarom is er ook ruim aandacht voor de andere aspecten die impact hebben op jouw proces.

In week 6 is dat de psychologie van afvallen, waarom is het zo moeilijk en wat kun jij doen om oude patronen te doorbreken?

 

7 Koolhydraten

8 Bewegen

9 Slaap en ontspanning

Koolhydraten. De één zweert erbij, de ander is er heilig van overtuigd dat het vermijden van koolhydraten de sleutel is tot succes. In deze week vertel ik je waarom IEDEREEN koolhydraten eet (ook al zeggen ze van niet). Ook leg ik uit dat de ene koolhydraat de andere niet is. Hierdoor kan jij slimme keuzes maken.

 

Nog een thema dat niks met voeding te maken heeft. Toch is het onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl. Plus een gezond gewicht. Niet alleen maar omdat je er calorieën mee verbrandt. Na deze module weet jij waarom bewegen zo belangrijk is. Je staat te popelen om een extra blokje om te gaan.

 

Slaap je slank! Nee, niet helemaal. Helaas. Maar slaap of het gebrek daaraan heeft wel degelijk een enorme impact op hoe je je voelt. Ook ontspanning draagt bij aan hoe effectief je proces is.

 

10 Jouw cyclus

11 Periodiek vasten

12 Hoe nu verder?

Niet onbelangrijk. Wel vaak vergeten. Jouw cyclus. Waarom lukt het soms zo goed om alle gezonde keuzes te maken? Terwijl je op andere dagen alleen maar je bed in wilt met een kilo chocolade?

 

Vasten is HOT. Het is tegelijkertijd al zo oud als de weg naar Rome.
Het is niet voor iedereen, maar als je het op de juiste manier doet is het niet moeilijk en kun je er flink wat gezondheidsvoordelen mee behalen.

 

En nu? Nu heb je alle tools en kennis. Plus je hebt al heel wat resultaten behaald. Maar hoe ga je verder? Hoe hou je de nieuwe gewoontes vast? Wat kun je doen als je toch terug valt? Dat is het thema van deze laatste module.