Over mij

fitte moeder

Mijn eerste zwangerschap vond ik heftig, waar ik een roze wolk had verwacht voelde ik me de volle 9 maanden niet lekker in mijn vel. Mede daardoor kwam ik ruim 25(!) kilo aan. Ik voelde me hier doodongelukkig over.

 

Mijn lijf zat me in de weg en ik maakte me zorgen dat ik hiermee niet het goede voorbeeld gaf voor mijn dochter. Daarnaast had ik niet het idee dat ik de fitte energieke mama was die ik wilde zijn!

Enkele jaren ervoor had ik al een diploma gewichtsconsulente behaald. Maar blijkbaar was dat niet genoeg om te voorkomen dat ook ik nu met flink overgewicht rondliep. Er moest dus meer zijn dan alleen voeding en vooral meer dan wat het voedingscentrum ons verteld. 

Ik leerde meer over ons lichaam door onder andere een opleiding medische basiskennis te doen en begon op mijn reis naar dé oplossing voor mijn gezondheidsprobleem. En ik vond het! Toen mijn dochter 1 werd was ik 30 kilo lichter dan het jaar ervoor én ik voelde me zoveel beter:

✅  Mentaal sterker

✅  Fysiek fitter

✅  Meer zelfvertrouwen

✅  Betere voeding voor het hele gezin

En ik dacht, dít gun ik andere vrouwen ook! Want zeg nu zelf, wie houdt hier de boel een beetje draaiende, dat zijn wij! Toch? 

En daarom, juíst daarom, is het zo belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Helaas is het omzetten van die knop nog niet zo makkelijk, maar ik help je er graag mee!

Met mijn kennis en ervaring om jou te ondersteunen en jouw motivatie om lekkerder in je vel te zitten ga jij je doelen bereiken!

 

Tot snel, 

 

Dewi