Beter (W)eten Programma


Meer energie, minder kilo's

Meer zelfvertrouwen, maatje minder 

Herkenbaar?

Je bent al vaak begonnen aan een gezondere leefstijl. Of aan een dieet. Helaas werkt het nooit. Niet op de lange termijn. Het gaat een tijdje goed en dan val je terug in oude gewoontes. De kilo's komen er weer bij. Soms zelfs meer kilo's dan ervoor. Nu ben je moeder en heb je minder tijd voor jezelf dan ooit. Hoe kun je nu nog al die nieuwe gewoontes toepassen waarvan je wéét dat ze goed voor je zijn? Je hebt al zo weinig tijd en energie...

Het ligt niet aan jou ๐Ÿ’•

Waarschijnlijk denk je dat het ligt aan jouw gebrek aan discipline, wilskracht en de energie om door te pakken. Ik ben hier om je te vertellen dat dat niet zo is.
Gezond leven is een uitdaging.

Zeker als je kinderen hebt. Een momentje voor jezelf is: "Een te hete koffie achterover slaan terwijl de kinderen in een andere ruimte zijn, maar vanuit die andere ruimte nog wel om je hulp roepen."
Zoiets?

Hoe kun je dan nog tijd maken voor dingen als sporten of gezonde maaltijden bereiden? Hoe motiveer je jezelf om dat te gaan doen?

Precies dat leer je tijdens mijn Beter (W)eten Programma. Je leert niet alleen hóe je het kunt gaan doen. Maar ik leer je ook zo denken dat je het wílt gaan doen. Op die manier is jouw leefstijl niet meer een kwestie van moeten, maar van willen! En dan wordt het makkelijk.

Wat gaan we doen?

online afvallen

Met het Beter (W)eten Programma leer jij stap voor stap hoe je zo kunt eten en voor jezelf kunt zorgen dat je meer energie zult voelen en lekkerder in je vel gaat zitten. En natuurlijk hoe je dat toepast in jouw drukke bestaan.

Het programma duurt 12 weken. Elke week komt er een ander thema aan bod met een stukje kennis. Ook krijg je een uitdaging voor de week. Op deze manier leer je stapsgewijs nieuwe gewoontes. Je hoeft niet van de één op de andere dag van alles om te gooien.

Dat werkt namelijk niet. Nieuwe gewoontes moeten de tijd krijgen om 'gewoon' te worden. Alleen dan zul je jezelf een echte nieuwe leefstijl aan kunnen meten. Op die manier ben je verzekerd van succes. 

Wat past bij jou?

Heb jij al wat pogingen gewaagd om gezonder te gaan leven? Ben je nu écht toe aan een duurzame verandering? Wil je graag een stok achter de deur? Iemand die met je meekijkt hoe jij in jouw specifieke situatie de dingen het beste aan kan vliegen?

Dan is een programma op maat met intensief contact ideaal voor jou.
Kies hieronder voor het programma met begeleiding.

 

Ontbreekt het je aan kennis en ga je liever zelfstandig aan de slag?
Dan is het programma zonder begeleiding iets voor jou.

 

Weet je het niet zeker? Stuur me gerust een berichtje! Dan denk ik met je mee.

Beter (W)eten Programma Zonder begeleiding Met begeleiding
Toegang tot alle 12 modules van de Beter (W)eten online leeromgeving โœ… โœ…
Leer hรณe je de gezonde leefstijltips toepast in jouw drukke leven โœ… โœ…
Adviezen op het gebied van voeding, mindset, bewegen, slaap, cyclus รฉn ontspanning โœ… โœ…
Regelmatig coachcalls โœ…
Vragen stellen via Whatsapp โœ…
Adviezen op maat โœ…
Aanmoediging, motivatie en een stok achter de deur โœ…

Wat kun je verwachten?


online afvallen

Shoppen voor een

nieuwe garderobe ๐Ÿ˜‰

fitte moeder

Lekkerder in je vel,

fysiek én mentaal!

online afvallen

Pizza eten én afvallen?

Dat kan gewoon!

"Take care of your body, it's the only place you have to live"

-Jim Rohn

Hoe zien de 12 modules eruit?


1 Body positivity en motivatie

In week 1 gaan we aan de slag met het helder krijgen van je doelen en je motivatie. Daarnaast besteden we aandacht aan de nodige dosis liefde voor je lijf.

 

2 Je bent geen koe

Hoe vaak zou je nu eigenlijk moeten eten?
Dat is de vraag waar het deze week om draait. Het antwoord zal je misschien verbazen.

 

3 Mealplanning

"Fail to prepare, prepare to fail". Het gebrek aan een goede voorbereiding is een recept voor het uitblijven van resultaten en succes. In deze module leer je alles over wat een goede voorbereiding jou kan brengen. Ik leer je ook hoe je dat doet.

 

4 VET!

Met gemak de meest onderschatte voedingsstof. Volledig gedemoniseerd door de voedingsindustrie en de media. Toch is ze absoluut onmisbaar in een gezond voedingspatroon? Waarom? Dat leer je in week 4.

 

5 Sugar baby

Waar vet een hele slechte naam heeft wordt suiker toch vaak nog gezien als iets relatief onschuldigs. Is dat terecht? Deze week hebben we het over suiker. Waarom heeft het zo'n desastreuze impact op je gezondheid? 

 

6 Mindset

Een gezonde leefstijl is veel meer dan goede voeding. Daarom is er ook ruim aandacht voor de andere aspecten die impact hebben op jouw proces.

In week 6 is dat de psychologie van afvallen, waarom is het zo moeilijk en wat kun jij doen om oude patronen te doorbreken?

 

7 Koolhydraten

Koolhydraten. De één zweert erbij, de ander is er heilig van overtuigd dat het vermijden van koolhydraten de sleutel is tot succes. In deze week vertel ik je waarom IEDEREEN koolhydraten eet (ook al zeggen ze van niet). Ook leg ik uit dat de ene koolhydraat de andere niet is. Hierdoor kan jij slimme keuzes maken.

 

8 Bewegen

Nog een thema dat niks met voeding te maken heeft. Toch is het onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl. Plus een gezond gewicht. Niet alleen omdat je er calorieën mee verbrandt. Na deze module weet jij waarom bewegen zo belangrijk is en je staat te popelen om een extra blokje om te gaan.

 

9 Slaap en ontspanning

Slaap je slank! Nee, niet helemaal. Helaas. Maar slaap of het gebrek daaraan heeft wel degelijk een enorme impact op hoe je je voelt. Ook ontspanning draagt bij aan hoe effectief je proces is.

 

10 Jouw cyclus

Niet onbelangrijk. Wel vaak vergeten. Jouw cyclus. Waarom lukt het soms zo goed om alle gezonde keuzes te maken? Terwijl je op andere dagen alleen maar je bed in wilt met een reep chocolade?

 

11 Periodiek vasten

Vasten is HOT. Het is tegelijkertijd al zo oud als de weg naar Rome.
Het is niet voor iedereen, maar als je het op de juiste manier doet is het niet moeilijk en kun je er flink wat gezondheidsvoordelen mee behalen.

 

12 Hoe nu verder?

En nu? Nu heb je alle tools en kennis. Plus je hebt al heel wat resultaat behaald. Maar hoe ga je verder? Hoe hou je de nieuwe gewoontes vast? Wat kun je doen als je toch terug valt? Dat is het thema van deze laatste module.

 

Hoe werkt het?

Elke week ontvang je op dag 1 een e-mail met wachtwoord voor de content van die week. Dag 1 begint met een filmpje en een werkboek. In het werkboek vindt je behalve de stof van die week ook de opdrachten en de content van dag 3 en dag 5.

 

Op dag drie en dag vijf ontvang je een mail met een reminder dat er die dagen ook nog content voor je klaar staat waar je mee aan de slag kunt. Door het op deze manier te verdelen over de week hoef je elke keer maar een klein beetje tijd te investeren. Daarnaast blijf je de hele week scherp.

 

Na week 4 en week 8 heb je een inhaalweek.

 

Die weken krijg je geen nieuwe content en kun je inhalen wat je gemist hebt of stof herhalen waar je meer moeite mee hebt. 

Dag 1 Dag 3 Dag5
Week 1 t/m 4 Filmpje en werkboek Extra content Extra content
Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek
Week 5 t/m 8 Filmpje en werkboek Extra content Extra content
Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek
Week 9 t/m 12 Filmpje en werkboek Extra content Extra content
online afvallen