NIEUW:
Beter (W)eten Online


Meer energie, minder kilo's

Meer zelfvertrouwen, maatje minder 

Hey mama, wil jij...

 

  • ...graag wat kilo's afvallen
  • ...energieker en positiever zijn 
  • ...meer zelfvertrouwen hebben

 

Maar...

  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Wat je moet doen (of laten!) om jouw doel te bereiken?
  • Begin je vaak vol goede moed, maar val je snel terug in oude gewoontes?

 

Ik help je graag! Met mijn online programma leid ik je stap voor stap door 12 thema's waarmee je jouw huidige leefstijl ombuigt tot een nieuwe, gezondere manier van leven. Praktisch, duurzaam en effectief.

Beter (W)eten Online (vernieuwde versie!)

online afvallen

Met Beter (W)eten online leer jij stap voor stap hoe je zo kunt eten en voor jezelf kunt zorgen dat je niet alleen meer energie zult voelen, maar ook lekkerder in je vel komt te zitten. 

Het programma duurt 12 weken. Elke week komt er een ander thema aan bod met een stukje kennis. Ook krijg je een uitdaging voor de week. Op deze manier leer je stapsgewijs nieuwe gewoontes. Je hoeft niet van de één op de andere dag van alles om te gooien.

Dit werkt namelijk niet. Nieuwe gewoontes moeten de tijd krijgen om 'gewoon' te worden. Alleen dan zul je jezelf een echte nieuwe leefstijl aan kunnen meten. Op die manier ben je verzekerd van succes. 

Wat kun je verwachten?


online afvallen

Shoppen voor een nieuwe garderobe ­čśë

fitte moeder

Lekkerder in je vel, fysiek én mentaal!

online afvallen

Pizza eten én afvallen?

Dat kan gewoon!

"Take care of your body, it's the only place you have to live"

-Jim Rohn

Hoe zien de 12 modules eruit?


1 Body positivity en motivatie

In week 1 gaan we aan de slag met het helder krijgen van je doelen en je motivatie. Daarnaast besteden we aandacht aan de nodige dosis liefde voor je lijf.

 

2 Je bent geen koe

Hoe vaak zou je nu eigenlijk moeten eten?
Dat is de vraag waar het deze week om draait. Het antwoord zal je misschien verbazen.

 

3 Mealplanning

"Fail to prepare, prepare to fail". Het gebrek aan een goede voorbereiding is een recept voor het uitblijven van resultaten en succes. In deze module leer je alles over wat een goede voorbereiding jou kan brengen. Ik leer je ook hoe je dat doet.

 

4 VET!

Met gemak de meest onderschatte voedingsstof. Volledig gedemoniseerd door de voedingsindustrie en de media. Toch is ze absoluut onmisbaar in een gezond voedingspatroon? Waarom?

Dat leer je in week 4.

 

5 Sugar baby

Waar vet een hele slechte naam heeft wordt suiker toch vaak nog gezien als iets relatief onschuldigs. Niets is minder waar. Deze week hebben we het over suiker. Waarom heeft het zo'n desastreuze impact heeft op je gezondheid? 

 

6 Een gezond gewicht bereiken doe je met je hoofd

Een gezonde leefstijl is veel meer is dan goede voeding. Daarom is er ook ruim aandacht voor de andere aspecten die impact hebben op jouw proces.

In week 6 is dat de psychologie van afvallen, waarom is het zo moeilijk en wat kun jij doen om oude patronen te doorbreken?

 

7 Koolhydraten

Koolhydraten. De één zweert erbij, de ander is er heilig van overtuigd dat het vermijden van koolhydraten de sleutel is tot succes. In deze week vertel ik je waarom IEDEREEN koolhydraten eet (ook al zeggen ze van niet). Ook leg ik uit dat de ene koolhydraat de andere niet is. Hierdoor kan jij slimme keuzes maken.

 

8 Bewegen

Nog een thema dat niks met voeding te maken heeft. Toch is het onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl. Plus een gezond gewicht. Niet alleen maar omdat je er calorieën mee verbrandt. Na deze module weet jij waarom bewegen zo belangrijk is. Je staat te popelen om een extra blokje om te gaan.

 

9 Slaap en ontspanning

Slaap je slank! Nee, niet helemaal. Helaas. Maar slaap of het gebrek daaraan heeft wel degelijk een enorme impact op hoe je je voelt. Ook ontspanning draagt bij aan hoe effectief je proces is.

 

10 Jouw cyclus

Niet onbelangrijk. Wel vaak vergeten. Jouw cyclus. Waarom lukt het soms zo goed om alle gezonde keuzes te maken? Terwijl je op andere dagen alleen maar je bed in wilt met een kilo chocolade?

 

11 Periodiek vasten

Vasten is HOT. Het is tegelijkertijd al zo oud als de weg naar Rome.
Het is niet voor iedereen, maar als je het op de juiste manier doet is het niet moeilijk en kun je er flink wat gezondheidsvoordelen mee behalen.

 

12 Hoe nu verder?

En nu? Nu heb je alle tools en kennis. Plus je hebt al heel wat resultaten behaald. Maar hoe ga je verder? Hoe hou je de nieuwe gewoontes vast? Wat kun je doen als je toch terug valt? Dat is het thema van deze laatste module.

 

Hoe werkt het?

 

Elke week ontvang je op dag 1 een e-mail met wachtwoord voor de content van die week. Dag 1 begint met een filmpje en een werkboek. In het werkboek vindt je behalve de stof van die week ook de opdrachten en de content van dag 3 en dag 5.

 

Op dag drie en dag vijf ontvang je een mail met een reminder dat er die dagen ook nog content voor je klaar staat waar je mee aan de slag kunt. Door het op deze manier te verdelen over de week hoef je elke keer maar een klein beetje tijd te investeren. Daarnaast blijf je de hele week scherp.

 

Na week 4 en week 8 heb je en inhaalweek. 

Die week krijg je geen nieuwe content en kun je inhalen wat je gemist hebt of stof herhalen waar je meer moeite mee hebt. 

Dag 1 Dag 3 Dag5
Week 1 t/m 4 Filmpje en werkboek Extra content Extra content
Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek
Week 5 t/m 8 Filmpje en werkboek Extra content Extra content
Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek Inhaalweek
Week 9 t/m 12 Filmpje en werkboek Extra content Extra content
online afvallen