Beter (W)eten Online

Losse module


Meer energie, minder kilo's

Meer zelfvertrouwen, maatje minder 

Beter (W)eten Online, losse modules

online afvallen

Met Beter (W)eten online leer jij stap voor stap hoe je zo kunt eten en voor jezelf kunt zorgen dat je niet alleen meer energie zult voelen, maar ook lekkerder in je vel komt te zitten. 

Het programma duurt 12 weken, maar misschien jij liever een losse module?

Wil je eerste weten hoe de cursus in elkaar steekt, voordat je instapt? Of wil je alleen iets weten over Mindset en Koolhydraten?

Dat kan! Met de Beter (W)eten losse modules. Kies jouw favoriete module(s) en je kunt direct aan de slag.

Wil je liever maar één of enkele modules volgen? 
Dat kan!

Hier koop je de losse modules van Beter (W)eten Online. 


Heb je een losse module gekocht en wil je vervolgens toch het hele programma volgen?
No worries, bij aankoop van een losse module krijg je eenmalig €10 korting op Beter (W)eten Online.

Uit welke modules kun je kiezen?


1 Body positivity en motivatie

In week 1 gaan we aan de slag met het helder krijgen van je doelen en je motivatie. Daarnaast besteden we aandacht aan de nodige dosis liefde voor je lijf.

 

2 Je bent geen koe

Hoe vaak zou je nu eigenlijk moeten eten?
Dat is de vraag waar het deze week om draait. Het antwoord zal je misschien verbazen.

 

3 Mealplanning

"Fail to prepare, prepare to fail". Het gebrek aan een goede voorbereiding is een recept voor het uitblijven van resultaten en succes. In deze module leer je alles over wat een goede voorbereiding jou kan brengen. Ik leer je ook hoe je dat doet.

 

4 VET!

Met gemak de meest onderschatte voedingsstof. Volledig gedemoniseerd door de voedingsindustrie en de media. Toch is ze absoluut onmisbaar in een gezond voedingspatroon? Waarom?

Dat leer je in week 4.

 

5 Sugar baby

Waar vet een hele slechte naam heeft wordt suiker toch vaak nog gezien als iets relatief onschuldigs. Niets is minder waar. Deze week hebben we het over suiker. Waarom heeft het zo'n desastreuze impact heeft op je gezondheid? 

 

6 Mindset

Een gezonde leefstijl is veel meer is dan goede voeding. Daarom is er ook ruim aandacht voor de andere aspecten die impact hebben op jouw proces.

In week 6 is dat de psychologie van afvallen, waarom is het zo moeilijk en wat kun jij doen om oude patronen te doorbreken?

 

7 Koolhydraten

Koolhydraten. De één zweert erbij, de ander is er heilig van overtuigd dat het vermijden van koolhydraten de sleutel is tot succes. In deze week vertel ik je waarom IEDEREEN koolhydraten eet (ook al zeggen ze van niet). Ook leg ik uit dat de ene koolhydraat de andere niet is. Hierdoor kan jij slimme keuzes maken.

 

8 Bewegen

Nog een thema dat niks met voeding te maken heeft. Toch is het onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl. Plus een gezond gewicht. Niet alleen maar omdat je er calorieën mee verbrandt. Na deze module weet jij waarom bewegen zo belangrijk is. Je staat te popelen om een extra blokje om te gaan.

 

9 Slaap en ontspanning

Slaap je slank! Nee, niet helemaal. Helaas. Maar slaap of het gebrek daaraan heeft wel degelijk een enorme impact op hoe je je voelt. Ook ontspanning draagt bij aan hoe effectief je proces is.

 

10 Jouw cyclus

Niet onbelangrijk. Wel vaak vergeten. Jouw cyclus. Waarom lukt het soms zo goed om alle gezonde keuzes te maken? Terwijl je op andere dagen alleen maar je bed in wilt met een kilo chocolade?

 

11 Periodiek vasten

Vasten is HOT. Het is tegelijkertijd al zo oud als de weg naar Rome.
Het is niet voor iedereen, maar als je het op de juiste manier doet is het niet moeilijk en kun je er flink wat gezondheidsvoordelen mee behalen.

 

12 Hoe nu verder?

Helaas! Week 12 en alle bonus content die daarin zit krijg je alleen bij het volledige programma. Deze kun je niet los kopen.