1 + 1 = >2

Gepubliceerd op 7 mei 2021 om 08:30

Samen is het leuker, beter, mooier, makkelijker (en goedkoper 🤫)

Mensen zijn kudde dieren. We houden van contact. Als we íets hebben kunnen leren van het jaar dat we achter de rug hebben dan is dat het wel.
Lockdown, afstand houden, elkaar niet meer zien. De crisis áchter de crisis, misschien nog wel groter dan de crisis zelf. 

Verbonden

Zo zijn we gemaakt om ons verbonden te voelen. Met een groter geheel, een grotere groep, met een ander persoon. Samen streven naar een gezamenlijk doel is altijd efficiënter dan alleen. Zo is er een Loesje poster waarop staat: "Waarom moeilijk doen, als het samen kan?"

Leren vliegen

Misschien wist je het al, misschien hoor je het nu voor het eerst. Ooit was ik piloot.
Ja, een 'echte', in de burgerluchtvaart. Dagelijks vloog ik honderden mensen door heel Europa. En weet je, ik deed dat nooit alleen. Je bent altijd met zijn tweeën. 

Waarom? Omdat twee beter is dan één. En ja, in theorie zou je met alle techniek van vandaag het misschien best alleen kunnen. Dat zou de airline een hele bak met geld schelen. Want piloten die kosten nogal wat. En toch investeren ze in twee professionals in dat voorste puntje van dat vliegtuig.

Synergie

En dat doen ze onder andere voor de synergie. Heb je wel eens gehoord van die term? De definitie is: "In alle gevallen geldt dat om synergie te laten ontstaan de onderdelen elkaar dusdanig versterken het geheel groter wordt dan de som der delen."
Wat? 1 + 1 is meer dan twee. Als je het samen doet dus. 

En het is natuurlijk ontzettend praktisch dat als de één in slaap valt, de ander hem wakker kan maken.

Waar gaat dit heen?

Ok, goed verhaal Dewi. Eén plus één is meer dan twee en samen is het leuker. Maar wat wil je hiermee zeggen? Wat heeft dit nu te maken met afvallen en een gezonde leefstijl nastreven?

Alles dus! Want ook bij het omgooien van je leefstijl is 2 beter dan 1. Als je een buddy hebt in je proces dan heb je een grotere kans van slagen. Hij of zij kan je bijvoorbeeld wakker maken als je in slaap bent gevallen. En in dit geval bedoel ik dat niet letterlijk.

Iemand om je successen mee te vieren of om je even uit het slop te trekken als dat nodig is. En andersom kan het ook enorm motiveren als je weet dat jij op dat moment de kar voor iemand anders trekt.

En hoeveel leuker is het om sámen de eindstreep te bereiken. Samen over die finish te komen en samen te kunnen vieren wat een reis jullie hebben afgelegd, maar jullie hebben het maar wel mooi gehaald. 

Ik zie jullie al helemaal voor me, juichend val je elkaar in de armen! Zie jij het ook?

Beter (W)eten Duo

En daarom is er vanaf vandaag (7 mei 2021) bij Vitali D Coaching ook duo coaching!
Een traject dat je samen kan volgen met je man, vrouw, vriend(in), nicht, buurvrouw, collega of moeder. Zodat je niet alleen een coach hebt die je op het rechte pad richting je doel houdt, maar ook een buddy om deze reis mee af te leggen. Iemand met wie je ver in de toekomst nog hierop terug kan blikken. Hoe jullie toen je leefstijl omgooiden en je doelen behaalden.

 

Tijdens het duo-coaching traject volg je de 12 modules van Beter (W)etenWe beginnen met een intake waarin we gezamenlijk jullie huidige leefstijl en toekomstige doelen bespreken. Je krijgt beide toegang tot de online cursus, zodat je die in je eigen tijd kunt volgen. Mag samen, maar hoeft niet. Daarnaast hebben jullie wekelijks een online meeting met mij, die is wel samen. Daar bespreken we alles waar je tegenaan loopt. Ik geef tips voor de komende week. Plus we kunnen bijsturen waar nodig. Gedurende de week kunnen jullie mij beide bereiken via whatsapp of Instagram om advies te vragen voor dingen die niet kunnen wachten tot de volgende meeting. Ook zal ik jullie, als je dat wilt, gedurende de week regelmatig even aanmoedigen en op die manier vinger aan de pols houden.

 

Na deze 12 weken heb jij je doel bereikt. Of je ligt op koers om het in de nabije toekomst te gaan halen. Je weet precies wat je moet (blijven) doen om daar te komen. En je behoudt de steun van je buddy! Het traject duurt 12 weken, zodat je nieuwe gewoontes echt eigen zijn geworden. Er is genoeg tijd verstreken om te voelen hoeveel deze nieuwe gewoontes je opleveren. Ook heb je waarschijnlijk ook al wat tegenslagen gehad waar ik je doorheen gecoacht hebt, zodat je dat in de toekomst ook zelf kan.

 

Wat is het niet?

❌ Een wondermiddel waardoor je met een shake/reep/pil ineens kilo's kwijtraakt
❌ Een shortcut waarbij we voedselgroepen weglaten voor snel, maar niet duurzaam, resultaat
❌ Een traject waarbij ik het werk voor jou doe en jij alleen hoeft te komen opdagen. Je moet komen opdagen én aan de bak. Sorry, zo werkt het nu eenmaal. Ik ga je begeleiden om te zorgen dat wat je doet ook resultaat gaat opleveren. Maar het werk moet je zelf doen.

Wat kun je dan wél verwachten?

✅ Niet meer aanmodderen, maar nu écht je doelen behalen
✅ Eénmalige investering. Tijdens deze 12 weken leer jij álles wat je moet weten en wat je mag vergeten over voeding en leefstijl
✅ 12 weken intensieve persoonlijke begeleiding (voor twee personen)
✅ Tussen de coachingsmomenten door mogelijkheid tot contact met mij voor vragen
✅ Goedkoper dan 1-op-1 begeleiding en misschien zelfs gezelliger :)

 

 

Is dit wat jij wilt? Dan kun je je hier aanmelden! 


Omdat het moederdag is krijgen de eerste 5 koppels die zich aanmelden een geweldige buitenkans! Je betaalt niet voor 2 personen, maar voor 1 persoon. Dus maar liefst 50% korting!

12 weken begeleiding voor 2 personen voor maar €299

 

 

Meer informatie over Beter (W)eten Duo vind je hier

 

*Dit aanbod geldt voor de eerste 5 aanmeldingen en tot uiterlijk 10 mei 2021

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.