Vitali D Coaching Blog

Balansdag 13-11-2020

Gisteren deed ik een balansdag, omdat ik me vandaag tegoed wil doen aan de chocomelk met slagroom tijdens de virtuele intocht van de Sint. Maar hoe ziet zo'n dag er voor mij dan uit?

Lees meer »

Fit de feestdagen door 2020

De feestdagen staan weer voor de deur. Zaterdag is het zo ver en komt de goedheiligman (virtueel) aan in ons land. Het snoepgoed ligt al weken in de schappen en zal je na aankomst van de Sint helemaal om de oren vliegen. Is de Sint het land nog niet uit dan gaan we naadloos over in de kerstsferen, met bijbehorende verleidingen, om daarna via de oliebollen en appelflappen het nieuwe jaar in te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat je niet 5 kilo zwaarder januari in gaat? Hoe kom je fit de feestdagen door?

Lees meer »

De voordelen van krachttraining

Krachttraining en ik hebben een lange en ietwat complexe historie. Wilde ik een atletisch lichaam, riep krachttraining ‘joehoe, ik kan je helpen!’ Ging ik krachttraining doen, gebeurde er zo weinig. Oh en ik vond het ook nog zó stom, jemig wat saai. Dit werd niks. Ik maakte het uit. Totdat…

Lees meer »

5 tips voor meer beweging

Beweging, het is een beetje een 'ding' in onze huidige maatschappij. Veel mensen doen zittend werk, nemen de auto naar dat werk en laten de boodschappen bezorgen. Twee keer per week haasten we ons naar de sportschool/het voetbalveld/het zwembad en we hebben het gevoel dat we ontzettend goed bezig zijn. Maar helaas kun je met een paar keer sporten de negatieve effecten van het vele zitten niet zo makkelijk ongedaan maken.

Lees meer »